”Ei ole tarpeen naapurin makkaransyöjä Peraa käännyttää vegaaniksi. Tasapaino ja sopivan kokoiset teot ratkaisevat”

Tiedättekö mikä yhteys ilmastonmuutoksella on terveyteen? Tiedättekö mitä on ilmastoterveys tai kuinka toimia ilmastoterveys huomioiden?

Ehkä haluatte järjestää koulutusta aiheesta yrityksessänne ja olla edelläkävijä alalla ja kaipaatte apua tähän. Kaikkeen tähän auttaa Climate Health Solutions.

 

 

 

 

Ilmastoterveys

 

Tieto ympäristön ja ilmastonmuutoksen vaikutuksista terveyteemme on tärkeämpää, kuin koskaan aiemmin. Ei kuitenkaan riitä, että keräämme tietoa, tutkimme aihetta ja kouluttaudumme, nyt tarvitaan myös käytännön ohjausta ja tukea muutoksen toteuttamiseen.

Yhdistämällä kaiken tutkimani ja oppimani tiedon lifecoachingin ratkaisukeskeiseen näkökulmaan, loin uudenlaisen tulevaisuuteen katsovan menetelmän kouluttaa ja valmentaa ilmastoterveellisempää maailmaa kohti.
Tämän yhdistelmän avulla pystyn ohjaamaan ja neuvomaan teitä kohti ilmastoterveellisempää toimintoja, niin että muutos tulee osaksi yrityksenne toimintaa ja arvoja. Asiantuntijana tuen teitä tavoitteiden asettamisessa, toimintasuunnitelman luomisessa ja jatkuvassa edistymisen seurannassa. Autan löytämään sisäisen motivaation ja sitoutumaan kestäviin muutoksiin kohti ilmastoterveellisempää yhteiskuntaa.

Työskentelen luontolähtöisesti, erilaisia greencare menetelmiä käyttäen. Kaikki tarjoamani palvelut pohjautuvat tutkittuun tietoon ja vahvistan osaamistani jatkuvasti aihetta tutkien ja kouluttautuen.

Erikoisuutena tarjoan myös luennot luonnossa palvelupaketteja, joissa koulutus tapahtuu ulkona luonnon elementtejä havainnoiden.

Tarjoamani palvelut

Koulutus ja valmennus

Asiantuntevaa koulutusta ja valmennusta

ilmastonmuutoksen terveysvaikutuksista

– ”Ymmärrä, vaikuta, sopeudu.”

Lifecoaching

Haluatko vahvistaa yhteyttäsi luontoon?

Tiedätkö millainen se on tai miten luonto vaikuttaa hyvinvointiisi?

Minä voin auttaa etsimään vastauksia näihin kysymyksiin

Varaa ilmainen tutustumis tapaaminen

Jos jokin vielä mietityttää, voit tästä varata verkkotapaamisen niin keskustellaan lisää ja katsotaan voinka vastata teidän koulutustarpeisiinne

Tiedätkö ilmastonmuutoksen terveysvaikutuksista? Haluatko suunnata kohti terveempää tulevaisuutta?