Ilmastoterveys valmennusta yksityishenkilöille

Ihmetyttääkö ilmastonmuutos? Kaipaatko tietoa, kuinka ilmastonmuutos vaikuttaa sinun terveyteesi? Tai pohditko, kuinka juuri sinä voit vaikuttaa?

Minä voin auttaa sinua selkeyttämään ja konkretisoimaan näitä asioita ja yhdessä kanssasi miettiä, miten sinä jo vaikutat.

Mitä on lifecoaching?

Coaching on tulevaisuuteen suuntaavaa ratkaisukeskeistä mielenvalmennusta

Olisinko hyvä valmentaja sinulle?

Valmentajana  autan sinua tutustumaan ilmastonmuutoksen terveysvaikutuksiin sinun näkökulmastasi ja aihetta lähestymme juuri niin käytännönläheisesti, kuin se on sinä haluat.

Tiedän aiheen olevan todella suuri ja vaikeastikin käsiteltävä, joten minä autan sinua ”pureskelemaan” aihetta pienempiin paloihin ja juuri sinulle sopivien toimintatapojen löytämiseen.

Minun vahvuuteni valmentajana on luonnon hyvinvointivaikutuksien ja muutoksen tuntemuksessa, sekä luonnosta voimavarojen löytämisessä.

Valmennusprosessissa pyrin lisäämään  tietoisuutta omista ajattelu- ja toimintamalleistasi, sekä tarjoamaan työkaluja niiden muuttamiseen tarvittaessa.

Iira oli valmentaja sydämellinen, rento ja samaan aikaan ammattitaitoinen. Ryhmään syntyi todella lämmin ja luottavainen ilmapiiri ja siyen vaikean aiheenkin edessä sai turvallisesti näyttää oman epävarmuutensa. Kiitos, tämä kokemus meni sydänjuuriin 💗

-Ryhmävalmennus asiakas 2023

Iiran valmennus antaa monipuolisesti työkaluja oman elämäntilanteen uudelleen jäsentelyyn. Yhdessä on aina helpompaa ja hedelmällisempää pohtia oman elämän solmukohtia, sekä löytää uusia perspektiivejä. Omalla kohdallani toteutus onnistui joustavasti sekä lähi- että etätapaamisina. Myös etätapaamiset toimivat mainiosti, sillä Iiran lämmin, vakaa ja aurinkoinen läsnäolo välittyi ruudunkin kautta! Ohjaajana Iira on läsnä oleva, kuuntelevainen ja rohkaiseva. Hän luo tilan, jossa ajatusten jakaminen tuntuu turvalliselle.

-Coaching asiakas 2023

Ihan ekaksi – huikea matka! Aluksi ajattelin, että kyseessä on kepeähkö ”kurssi”, jutustelua ja jonkinlaisia tehtäviä. Kuitenkin tavoitteellisuus ja suunnan muutos yllättivät hyvällä tavalla. Iira kulki rinnalla, tuki, antoi työkaluja ja pisti ajattelemaan. Tehtävät rakensivat selkeän kokonaisuuden. Suosittelen lämpimästi.

 

-Coaching asiakas 2023

HINNASTO

Tiedätkö kuinka ilmastonmuutos vaikuttaa terveyteesi?