HEHKUVA NAINEN- ryhmäcoaching

21.8.2023

Kirjoittanut Iira Tiitta

Muutama päivä sitten minulle esitettiin kysymys Hehkuva nainen ryhmävalmennuksesta ”Miksi ryhmä on lapsettomille? Tarvitseeko olla kriisi lapsettomuudesta jos ryhmään tulee?” Kysymyksestä huomasin, että asiaa lienee hiukan avattava.

Mitä sitten vastasin ja miksi?

Lapsettomuus on koskettanut itseäni ja määrittää minut omalla tavallaan aina, vaikka olen aivan sinut asian kanssa. Se on vain osa minua, osa elämääni, osa historiaani. Lapsettomuuden kautta ja jälkeen olen kuitenkin muodostanut minäkuvani uudestaan, pohtinut kysymystä ”kuka minä olen, jos minusta ei tule äitiä…millainen nainen minä olen, jos minusta ei voi tulla äitiä?” Naisen rooli äitinä on iso, yhteiskuntamme omalla tavallaan edelleen vahvistaa naiseuden yhdistämistä äitiyteen. Kuitenkin nykypäivänä moni myös valitsee lapsettomuuden omasta tahdostaan. Kuitenkin olit sitten vapaaehtoisesti tai tahattomasti lapseton, niin oman naiseutesi määrittelyn lienee olet jollain tapaa tehnyt. Kerroin myös, ei tarvitse olla kriisiä tai traumaa, eikä tämä ryhmä siihen vaiheeseen sopisikaan, näitä käsitellään erilaisissa ryhmissä. Tähän ryhmään voit tulla juuri sellaisena kuin olet ja jos ryhmä tuntuu kutsuvan sinua, niin silloin sinulla ehkä on tarve tämänkaltaiselle naiseuden hehkun etsimiselle. Ilokseni sain yhteistyökumppaniksi voimaannuttavan valokuvauksen osaajan Hannelen ja näin ollen ryhmäläiset pääsevät kokemaan myös voimaannuttavan valokuvauksen osana prosessia.

Meillä jokaisella on oma tarinamme

Elämässämme jokainen nainen kantaa omaa tarinaansa, joka sisältää ainutlaatuisia polkuja ja käännekohtia. Naiseus on rikas ja monimuotoinen käsite, joka tarjoaa meille jatkuvasti mahdollisuuden tutkia ja voimaantua omasta feminiinisyydestämme. Yksi näistä tarinoista voi liittyä lapsettomuuteen, ja siksi päädyin järjestämään ”Hehkuva Nainen” ryhmävalmennuksen.

”Hehkuva Nainen” on ryhmä, joka on suunniteltu erityisesti naisille, jotka haluavat löytää voimansa ja hehkunsa. Ryhmä on kohdennettu naisille, jotka ovat kokeneet lapsettomuuden matkan, oli se sitten oma valinta tai tahatonta. Me uskomme, että jokaisessa naisessa on oma ainutlaatuinen hehkunsa, ja tavoitteenamme on auttaa sinua löytämään se.

Mitä ryhmä tarjoaa?

Ryhmässä ei keskitytä vain lapsettomuuden aiheuttamiin haasteisiin, vaan pikemminkin tarjoamme mahdollisuuden syventää yhteyttä omaan feminiinisyyteesi. Tämä ryhmä on suunniteltu erityisesti naisille, jotka ovat ehkä jo löytäneet tasapainon lapsettomuuden kanssa, mutta jotka silti tuntevat kutkuttavaa kaipuuta tutkia naiseuttaan uudestaan.

Yhdessä voimme avata uusia ovia ja nähdä itsessämme sen, mikä tekee meistä vahvoja ja ainutlaatuisia naisia. ”Hehkuva Nainen” -ryhmässä pääset mukaan inspiroivaan matkaan kohti oman feminiinisyytesi ytimessä olevia voimavaroja ja hehkua (sitä sun omaa loistoa). Sillä olet arvokas juuri sellaisena kuin olet, ja nyt on aika keskittyä sinuun itseesi

Tapaamme yhdessä kuusi kertaa, jokaisella tapaamisella paneudumme eri teemoihin naiseuden ympärillä ja yksi tapaamisista on varattu voimaannuttavaan valokuvaukseen. Tapaamisissa pureudumme syvemmälle feminiiniseen voimaamme ja etsimme keinoja hehkumme löytämiseksi. Ryhmä tarjoaa paikan jakaa ajatuksia, tunteita ja kokemuksia samanhenkisten naisten kanssa. Osana prosessia pääset osallistumaan voimaannuttavaan valokuvaukseen, joka auttaa sinua näkemään oman ainutlaatuisen kauneutesi ja vahvistamaan feminiinistä identiteettiäsi.

Eli yos tunnet, että ”Hehkuva Nainen” -ryhmä resonoi kanssasi, jos olet valmis syventämään yhteyttä omaan feminiinisyyteesi ja jakamaan matkasi muiden kanssa, niin olet sydämellisesti tervetullut mukaan.

Ryhmässä asioista keskustellaan luottamuksellisesti ja saat olla avoimesti juuri sitä kuin olet


Missä ja milloin?

Ryhmän tapaamiset järjestetään upeissa maalaismaisemissa, vanhan kartanon tuvassa Pöljänsalmen kartanolla (Pöljänsalmentie 225, Väänälänranta Siilinjärvi).

Syksyn 2023 ryhmätapaamisten päivämäärät ja teemat:
24.9, klo 16.30-18.30 Naiseuden voima ja itsetuntemus
1.10, klo 16.30-18.30 Itsetuntemuksen syventäminen ja itsearvostus
8.10 klo 16.30-18.30 Lapsettomuuden käsittely ja voimaantuminen
15.10 klo 14.00.-16.00 Naiseuden tasapaino ja hyvinvointi
22.10 klo 14.00 – 16.00 Kuvauspäivä
29.10 klo 16.30-18.30 Naiseuden eheyttäminen ja tulevaisuuden suunnitelmat

Ryhmän hinta: 250 euroa/hlö (yht.6 tapaamista)
Sis. valmennus, pientä tarjottavaa tapaamisssa (tee/kahvi ja purtavaa) sekä 20kappaletta voimakuvia.

Earlybird hinta 200€ (23.8.2023 saakka)
Ilmoittautumiset iira@iiratiitta.fi tai puhelimitse 044 946 0708 (myös whatsapp viestillä saa ilmottautua)

Lue myös

Ei tuloksia

Hakemaasi sivua ei löytynyt. Yritä muuttaa hakuasi, tai käytä yläpuolella olevaa navigointia löytääksesi kirjoituksen.